Personeel

Ben je op zoek naar personeel en wil je hierbij gebruik maken van de verschillende overheidsregelingen? De gemeente kan je daarbij helpen. 

Personeel

  • Ben je op zoek naar de juiste kandidaat voor je openstaande vacature?
  • Heb je klussen waarbij je tijdelijk extra handen kunt gebruiken?
  • Heb je mensen nodig maar weet je nog niet hoe je je personeelsbehoefte precies wilt invullen?

Dan kan het werkgeversservicepunt je daarbij helpen. Zij selecteert geschikte kandidaten voor je op basis van je specifieke personeelsbehoefte en adviseert je over de mogelijkheden die verschillende regelingen bieden. Deze regelingen maken het voor jou extra aantrekkelijk om kandidaten aan te nemen. 

Werkgeversservicepunt

Het Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland (WSP) is een regionaal samenwerkingsverband van gemeenten en UWV.  Het WSP werkt samen met verschillende partners op de arbeidsmarkt, zoals ondernemers, uitzendbureaus, het onderwijs, hulpverleningsinstanties en welzijnsorganisaties.  Je kunt bij het WSP terecht met al je werkgeversvragen en voor kosteloze werving en selectie van personeel. Werkgevers die sociaal willen ondernemen kan het WSP extra ondersteunen met deskundig advies, financiĆ«le voordelen en regelingen. Heb je al een contactpersoon bij de gemeente of UWV? Dan kun je dit contact uiteraard gewoon voortzetten.

Kijk voor meer informatie over het WSP en enkele voorbeelden uit de praktijk op Iedereendoetmee.zaanstad.nl.

Ga naar de website van het WSP


Ga naar Zaanstad.nl