Starten met ondernemen

Wil je starten met ondernemen in Zaanstad?

Bij de Kamer van Koophandel is informatie te vinden over het starten van een bedrijf. Bij de Kamer van Koophandel kan je je onderneming inschrijven, of advies krijgen over het starten van een bedrijf. Ook de Belastingdienst geeft veel nuttige informatie voor startende ondernemers.

Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een landelijk platform waar je alle informatie van de rijksoverheid voor ondernemers vindt, makkelijk en overzichtelijk op één centrale plek.

Gratis werkplekken voor starters

Ben je op zoek naar een gratis werkplek? En wil je kunnen sparren met andere ondernemers? In Zaan2Connect biedt de Rabobank twintig gratis werkplekken aan, waar jij als ondernemer gebruik van kunt maken. Op die manier kun je andere ondernemers nog beter leren kennen en elkaar verder helpen door bijvoorbeeld informatie uit te wisselen. Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 08.00 tot 18.00 uur gebruik maken van één van de twintig werkplekken (tien werkplekken met ICT-voorzieningen, tien werkplekken zonder ICT-voorzieningen). Zaan2Connect bevindt zich in het RABObank kantoor aan het Ankersmidplein 2 in Zaandam. Vooraf reserveren is niet nodig. Aan het gebruik van Zaan2Connect zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kun je bellen op (075) 890 3090.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl