Geldzaken

Heeft u financiƫle vragen over uw onderneming? Zaanstad kan u op verschillende manieren ondersteunen.

Geldzaken

U zet zich als ondernemer met hart en ziel in voor uw klanten en uw product(en) en/of dienst(en). U ontkomt er niet aan om ook de geldzaken van uw bedrijf goed te regelen. Soms betekent dit dat u financiering nodig heeft om weer investeringen te kunnen doen en stappen vooruit te zetten. Maar soms betekent het ook dat u andere stappen moet nemen omdat opbrengsten dalen, betalingsachterstanden of misschien zelfs schulden ontstaan 

Waarom helpt de gemeente Zaanstad ondernemers met geldzorgen

Misschien is gemeente Zaanstad voor u niet de meest logische partner om aan te kloppen wanneer bovenstaande behoefte of zorgen ontstaan. Als gemeente hebben wij baat bij een gezond economisch en leefklimaat voor Zaanse ondernemers . Daarom ondersteunen wij ondernemers met bijvoorbeeld subsidies en fondsen en ook met bijstand voor zelfstandigen en schulddienstverlening.  Wij hebben een sterk netwerk en werken nauw samen met ervaren,  deskundige partners die u op weg kunnen helpen om uw bedrijf weer gezond en toekomstbestendig te maken en houden. 

  Subsidies en fondsen

  foto van drie mensen in gesprekWilt u investeren in uw onderneming? Er zijn diverse mogelijkheden. Zoals subsidies en fondsen die u helpen om te innoveren.

  Subsidies en fondsen


  Geldzorgen

  Gaat het wat minder goed met uw bedrijf?  Of zijn er persoonlijke omstandigheden (bijvoorbeeld mantelzorg, scheiding, zorg bij kinderen) die een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsvoering? U kunt rechtstreeks bij gemeente Zaanstad een aanvraag doen voor Bijstand voor zelfstandigen of Schulddienstverlening wanneer u zelf geen oplossing meer ziet. Twijfelt u nog en wilt u eerst zelf kijken wat u kunt doen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om u op weg te helpen.

  Geldzorgen

  Inloopspreekuren

  foto van twee mensen in gesprekIn deze uitdagende tijden bevinden veel ondernemers zich in zwaar weer en kampen zij met financiƫle problemen. Als aanvulling op onze huidige dienstverlening bieden we een extra mogelijkheid voor deze ondernemers om zich op een laagdrempelige wijze bij ons te melden. Daarom bieden we gratis inloopspreekuren aan.

  Inloopspreekuren


  Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl