Geldzorgen

Geldzorgen? Wij helpen u met het stappenplan

Gaat het wat minder goed met uw bedrijf?  Of zijn er persoonlijke omstandigheden (bijvoorbeeld mantelzorg, scheiding, zorg bij kinderen) die een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsvoering? U kunt rechtstreeks bij gemeente Zaanstad een aanvraag doen voor Bijstand voor zelfstandigen of Schulddienstverlening wanneer u zelf geen oplossing meer ziet. Twijfelt u nog en wilt u eerst zelf kijken wat u kunt doen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om u op weg te helpen. Klik op de infographic voor het stappenplan.

Infographic met stappenplan voor ondernemers met geldzorgen

infographic met stappenplan en uitleg over de hulp voor ondernemers met geldzorgenInfographic: stappenplan met financiële hulp voor ondernemers


Eerst zelf aan de slag

foto van iStock van een dame achter een laptop Gaat het minder goed met uw bedrijf? Maar wilt u eerst zelf kijken voor een oplossing?  Vraag (gratis!) advies bij ‘155-Help-een-bedrijf’.

Stichting 155 - Help een bedrijf

Ook handig: met de digitale scan van de Kamer van Koophandel (KvK) kunt u kijken hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt ook met een adviseur bellen via 0800-2117. Wilt u alleen een luisterend oor en uw verhaal kwijt? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de MKB Noodlijn op telefoonnummer 088-9990000.

Meer over advies van de KvK

Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer ook gratis terecht voor hulp bij uw financiële situatie. Via een online test krijgt u direct inzicht hoe u er met uw onderneming financieel voor staat. Ook krijgt u gelijk een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Denk aan websites met handige tips, online begeleiding of hulp voor ondernemers bij u in de buurt.

Website Geldfit Zakelijk
Vraag om advies bij de gemeente

Foto van istock

Komt u er zelf niet goed uit? In een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze consulenten gaan wij met u in gesprek over uw situatie en denken wij met u mee over gerichte oplossingen. Dat kan leiden tot een aanvraag voor een Bbz-uitkering of –krediet. Maar wij bieden ook ondersteuning op het gebied van bedrijf coaching, hulp bij het beëindigen van uw bedrijf, om- of bijscholingstrajecten, en de aanpak van schulden. Wij werken daarvoor samen met gespecialiseerde (externe) partners.  

U kunt zich voor een adviesgesprek aanmelden met uw DigiD.

Contact

U kunt ook bellen met 14 075 om een adviesgesprek aan te vragen.  

Meer informatie over:

Financiële ondersteuning (Bbz)

Schulddienstverlening

Weinig tot geen werk?

Foto van istock: vrouw die aan het studeren isBent u ZZP'er en heeft u weinig tot geen werk? Misschien kunt u (parttime) in loondienst gaan. Denkt u na over een stap van ondernemen naar een baan in loondienst, een baan naast zelfstandig ondernemen of een nieuwe richting als zelfstandig ondernemer? Het Regionaal Mobiliteitsteam kan u helpen! Een team van professionals zoekt met u mee naar ander werk en helpt u met bijscholing, coaching en begeleiding. 

Vul hier het antwoordformulier in

Of stuur een mail

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl