Geldzorgen

Geldzorgen? Wij helpen u met het stappenplan

Gaat het wat minder goed met uw bedrijf?  Of zijn er persoonlijke omstandigheden (bijvoorbeeld mantelzorg, scheiding, zorg bij kinderen) die een negatieve invloed hebben op uw bedrijfsvoering? U kunt rechtstreeks bij gemeente Zaanstad een aanvraag doen voor Bijstand voor zelfstandigen of Schulddienstverlening wanneer u zelf geen oplossing meer ziet. Twijfelt u nog en wilt u eerst zelf kijken wat u kunt doen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om u op weg te helpen. Klik op de infographic voor het stappenplan.

Infographic met stappenplan voor ondernemers met geldzorgen

infographic met stappenplan en uitleg over de hulp voor ondernemers met geldzorgenInfographic: stappenplan met financiële hulp voor ondernemers


Eerst zelf aan de slag

foto van iStock van een dame achter een laptop Gaat het minder goed met uw bedrijf? Maar wilt u eerst zelf kijken voor een oplossing?  Vraag (gratis!) advies bij ‘155-Help-een-bedrijf’.

Stichting 155 - Help een bedrijf

Ook handig: met de digitale scan van de Kamer van Koophandel (KvK) kunt u kijken hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt ook met een adviseur bellen via 0800-2117. Wilt u alleen een luisterend oor en uw verhaal kwijt? Dan kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met de MKB Noodlijn op telefoonnummer 088-9990000.

Meer over advies van de KvK

Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer ook gratis terecht voor hulp bij uw financiële situatie. Via een online test krijgt u direct inzicht hoe u er met uw onderneming financieel voor staat. Ook krijgt u gelijk een overzicht waar u terecht kunt voor hulp. Denk aan websites met handige tips, online begeleiding of hulp voor ondernemers bij u in de buurt.

Website Geldfit Zakelijk
Vraag om advies bij de gemeente

Foto van istockKomt u er zelf niet goed uit? De gemeente kan u helpen. Vraag een adviesgesprek aan. Dit is gratis en vrijblijvend. Om tot een oplossing te komen, kunnen we een plan maken dat bij uw situatie past. Mogelijkheden zijn een aanvullende uitkering, bedrijfskrediet van de gemeente (Bbz-regeling), hulp bij het op orde krijgen van uw boekhouding, bedrijfscoaching of schuldsanering.

U kunt zich voor een adviesgesprek aanmelden met uw DigiD.

Contact

Werkt bovenstaand formulier niet? Vul dan een algemeen contactformulier in of bel naar 14 075.  

Meer informatie over:

Financiële ondersteuning (Bbz)

Schulddienstverlening

Weinig tot geen werk?

Foto van istock: vrouw die aan het studeren is

Bent u ZZP'er en heeft u weinig tot geen werk? Misschien kunt u (parttime) in loondienst gaan. Denkt u na over een stap van ondernemen naar een baan in loondienst, een baan naast zelfstandig ondernemen of een nieuwe richting als zelfstandig ondernemer? Het Regionaal Mobiliteitsteam kan u helpen! Een team van professionals zoekt met u mee naar ander werk en helpt u met bijscholing, coaching en begeleiding. 

Vul hier het antwoordformulier in

Of stuur een mail

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl