HoogTij

HoogTij is een bedrijventerrein in het industriƫle hart van de Zaanstreek en Metropoolregio Amsterdam. De ligging is gunstig: op het knooppunt van Zaanstreek, de Amsterdamse haven en het Noordzeekanaal. Bedrijven profiteren hier van de energietransitie en onderlinge samenwerking. Van de kennis en innovaties in de voedingsindustrie. En van de ambities voor verduurzaming en een circulair bedrijfsleven.

Nieuws

8 december 2023: Bunge slaat 1e paal voor nieuwe duurzame productielocatie in de grond
01 november 2023: Nominatie voor de titel 'Meest Natuurinclusieve en Klimaatadaptieve Bedrijventerrein'
3 mei 2023: Aanpassing bestemmingsplan voor voor uitbreiding havenkade HoogTij
14 maart 2023: Horecaondernemer(s) gezocht voor kavels op HoogTij
22 december 2022: Fiege opent nieuw logistiek centrum op HoogTij

Video HoogTij
Kavelkaart

Op de kavelkaart hieronder kunt u de kavelverdeling van bedrijventerrein HoogTij bekijken.  De blauwe kavels zijn niet meer beschikbaar. Als u op de kavel klikt kunt u zien welk bedrijf hier gevestigd is. De gele kavels zijn gereserveerd.

Momenteel zijn er geen kavels beschikbaar.  De nog vrij beschikbare gronden worden gereserveerd voor bedrijven die vanwege een actuele en acute verplaatsingsopgave dienen te verplaatsen vanaf hun huidige locatie in Zaanstad.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Hendrik Visser per mail via h.visser@zaanstad.nl of telefonisch via 06 - 39 78 93 20


Hoogtij Parkmanagement

Vereniging Bedrijvenpark Hoogtij is een vereniging opgericht voor ondernemers en grondeigenaren op Bedrijvenpark Hoogtij om de gezamenlijke belangen te behartigen en te waarborgen op het gebied van parkmanagement.

www.pmhoogtij.nl

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl