De China Business Week was in Zaanstad

De China Business Week was in Zaanstad

2 oktober 2018
De China Business Week in Nederland geeft ondernemers de kans om meer te leren over investeren op de Chinese Markt. Amsterdam Trade organiseerde vorige week, dinsdag 25 september, een dag van de China Business Week bij Taets op het Hembrugterrein in Zaandam. Het welkomstwoord werd gehouden door Annius Hoornstra, concerndirecteur stedelijke ontwikkeling van de gemeente Zaanstad. 

Tijdens de China Business Week verdiepten de ondernemers zich in de Chinese markt. De overheid biedt verschillende mogelijkheden voor ondernemers in Nederland om te exporteren naar China. IPR specialist Reinout van Malenstein informeerde de bedrijven over zaken rondom intellectueel eigendom in China, een van de belangrijkste onzekerheden die het MKB heeft met betrekking tot uitbreiden naar China.

Ondernemers konden deelnemen aan rondetafelsessies met diverse specialisten. Evert Lichtenbelt van AWECT voor duurzame stedelijke ontwikkeling, Steven de Cleen van Prouddesign & HOOP bieren voor food & packaging en Mao Liu van vd Knaap en Lenhard Los van Growth Creators voor horti.

Daarnaast kregen de ondernemers de mogelijkheid om een-op-een gesprekken te voeren met deskundigen en was er tijd om te netwerken. De dag  leverde positieve reacties op van de aanwezigen.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl