De innovatieve Zaanse ondernemer

Week van de Zaanse Ondernemer

De innovatieve Zaanse ondernemer

Donderdag 1 november
Vandaag staat het thema innovatie centraal tijdens de Week van de Zaanse Ondernemer. Wethouder Gerard Ram bracht hiervoor een bezoek aan Kalfsvel Metaalcoating en sprak met directeur Cees Kalfsvel.

Kalfsvel Metaalcoating is specialist in alle mogelijke behandelingen van metaaloppervlakken, zoals RVS. De behandelingen bij Kalfsvel Metaalcoating zijn milieuvriendelijk. Een van de aspecten waarmee de onderneming zich kon onderscheiden voor een plek in de MKB Innovatie Top 100 2018.

67e plaats in MKB Innovatie top 100 2018

Wethouder Gerard Ram vroeg directeur Cees Kalfsvel, een energieke en assertieve ondernemer, hoe zij blijven innoveren: ‘Je moet continue op zoek blijven naar vernieuwing. Samenwerking durven aangaan en processen willen verbeteren. Daarvoor heb je goede mensen met vakkennis nodig en werken we hier met de nieuwste en meest hoogwaardige apparatuur’.

Eén van de resultaten hiervan is het RVS Food Grade Finishing proces. Met deze innovatieve behandeling van RVS voldoet productieapparatuur in de voedingsmiddelenindustrie aan de hoge eisen die deze industrie stelt aan de reinigbaarheid hiervan. Het RVS Food Grade Finishing proces is erkend met een 67e plaats in de MKB Innovatie Top 100 2018.foto Metaalcoating Kalfsvel Week van de Zaanse Ondernemer

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl