Denk mee over de horecavisie!

Denk mee met over horecavisie!


19 november 2019
De gemeente gaat met horecaondernemers aan de slag om een horecavisie te maken. Heeft u een restaurant, cateringbedrijf of koffiezaak? En heeft u ideeën over de horeca in Zaanstad? Deel deze tijdens de workshopbijeenkomst op maandag 25 november in hotel Best Western Zaan Inn in Zaandam op de Grenehout 22. 

Van 9.30 tot 12.00 uur kijken we samen naar de huidige horecasituatie in Zaanstad. Wij horen van u graag uw mening over wat er beter of anders kan. U gaat in groepjes in gesprek over verschillende onderwerpen. Regelgeving en communicatie, kwantiteit en kwaliteit en gezondheid en duurzaamheid. Over elk onderwerp kunt u uw input geven. Aan het einde van de ochtend bepalen we met de gehele groep de opbrengst met alle opmerkingen en conclusies. Dit vormt input voor de Horecavisie.

Aanmelden

We horen graag hoeveel mensen er komen. Meldt u daarom aan door een mail te sturen naar w.koops@zaanstad.nl.

Wat vindt u van de staat van de horeca in Zaanstad?

Kunt u niet naar de bijeenkomst? Via de digitale enquête van de De Koninklijke Horeca Nederland (KHN) kunt u ook uw mening geven over de horeca in Zaanstad. Ook als u wel naar de bijeenkomst gaat, kunt u deze invullen. Dit kan tot 1 december 2019.

Vul hier de enquête in

Foto van horeca op de Gedempte Gracht

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl