Derde ondernemers talkshow NV in Zaanstad

Derde ondernemers talkshow NV in Zaanstad

13 juni 2019
De derde editie van de ondernemers talkshow NV Zaanstad vindt maandag 24 juni plaats in de foyer van het Zaantheater. Tijdens de NV Zaanstad wordt op basis van interviews het ondernemen in stad en streek belicht. NV Zaanstad is gratis toegankelijk. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt is tussen 17.00 tot 18.00 uur de talkshow. Tot 19.00 uur is er een borrel. 

De interviews worden gedaan door Jaap Sluis en Rosalie Smit. De NV-redactie richt zich deze avond op alle gemeentedelen en alle branches. Mannen, vrouwen, starters, eenpitters, eigen baas, loondienst en meer. Het doel is vooral om aandacht te geven aan verborgen krachten en kansen in het ondernemen. Voor een gevarieerd programma zijn er verschillende onderdelen opgenomen. Langere gesprekken, snelle interviews en speciale rubrieken wisselen elkaar af.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.nvzaanstad.nl.  U bent maandag 24 juni welkom vanaf 16.30 uur welkom in het Zaantheater. NV Zaanstad is mogelijk geworden dankzij de ondersteuning van onder meer het Zaantheater, Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en de gemeente Zaanstad.

Foto van winkeliers in Zaandam

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl