Aanvraag indienen voor Reuring? 

Een aanvraag indienen voor Reuring? Dat kan nog vóór 1 november 2022

 
26 september 2022
De subsidieregeling Reuring in Zaanstad is bedoeld voor initiatieven die helpen om de levendigheid in de stad te herstellen. Om activiteiten te ondersteunen die weer ‘reuring’ creëren in de stad. Zodat er wat leuks te beleven valt in onze winkelgebieden en dorpskernen waarmee we Zaankanters en andere bezoekers aantrekken.

Wilt u als ondernemer ook weer aan de slag en mooie initiatieven organiseren in de stad? Met de Reuring-subsidie biedt de gemeente u een steuntje in de rug. Zet uw creativiteit in en werk bijvoorbeeld samen met andere Zaanse ondernemers om een mooie kalender met initiatieven neer te zetten. Denk vooral ook out of the box! Bedrijventerreinen, ondernemersverenigingen, horeca, organisatoren, scholen én sportverenigingen kunnen meedoen. Een mooie kans om uw onderneming op de kaart te zetten!

Verschillende activiteiten

De afgelopen maanden zijn er vanuit de Reuring-regeling verschillende activiteiten ondersteund.  Zoals de kortebaan paardendraverij in Assendelft, de Zaanstad Business Cup (voetbaltoernooi voor het Zaans bedrijfsleven), de grote buitenspeeldag voor kinderen door winkeliersvereniging De Saen, de soepfiets die langs verzorgingshuizen rijdt, een lokale ontmoetingsbijeenkomst voor ouderen, activiteiten van Zaans Ket en Reuring in ’t Regthuys in Westzaan. Daarnaast staan er ook al enkele mooie activiteiten op het programma zoals het Living Statue Festival in Zaandam en de tentoonstelling van Rembrandt van Rijn in de Bullekerk.

Aanvraag indienen

Een aanvraag indienen voor de Reuring-regeling kan hier.

Aanvragen kan tot 1 november 2022. De activiteiten dienen plaats te vinden voor 1 mei 2023.

Contact

Heeft u een idee en wilt u graag een keer sparren over een mogelijk initiatief? We denken graag met u mee! U kunt contact met ons opnemen via reuring@zaanstad.nl

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl