Gratis training tegen winkeldiefstal

Gratis training tegen winkeldiefstal


21 november 2022
De toename van winkeldiefstal lijkt een steeds groter probleem te worden in Zaanstad. De verwachting is dat dit gaat toenemen tijdens de sinterklaas- en kerstperiode. Dit gaat u vermoedelijk veel geld kosten en dat wilt u uiteraard voorkomen. Bij het Keurmerk Veilig Ondernemen werd onlangs aangegeven dat een winkeldiefstaltraining zeer wenselijk is. De gemeente Zaanstad heeft dan ook besloten Zaanse ondernemers kosteloos een winkeldiefstaltraining aan te bieden. 

De gemeente Zaanstad gaat samen met het Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland een interactieve winkeldiefstaltraining organiseren op maandagochtend 28 november 2022 bij het Zaantheater in Zaandam (Nicolaasstraat 3, Zaandam). De training begint om 09:00 uur en zal naar verwachting tot 11:30 uur duren. 

Programma

Het welkomstwoord zal verzorgd worden door burgemeester J. Hamming. De heer C. Bergman van het Platform Veilig Ondernemen neemt u vervolgens mee in de interactieve winkeldiefstaltraining. De combinatie van informatieoverdracht en de prikkeling van het ‘zelf te ondervinden’ staan garant voor een leerzame en enerverende training. Leerdoelen zijn onder andere: 

  • Het gedrag van winkeldieven herkennen;
  • (Preventief) optreden tegen winkeldiefstal;
  • Een winkeldief aanhouden. 

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen! Bent u geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar OOV@zaanstad.nl met vermelding van uw naam, winkelnaam en het aantal belangstellenden voor de winkeldiefstaltraining. Wij horen graag van u of u en/of uw medewerkers gebruik willen maken van dit aanbod. 
foto van de gedempte gracht

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl