Informatiebijeenkomst over zonnepanelenactie op bedrijfsdaken 29 juni

Informatiebijeenkomst over zonnepanelenactie voor bedrijfsdaken op 29 juni


9 juni 2021
De gemeente Zaanstad en de lokale non-profit organisatie De Green Business Club Zaanstad slaan met ‘Zon op Zaan’ de handen ineen om de energietransitie te versnellen. Zon op Zaan biedt ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden met een geschikt dakoppervlakte. Doet u al mee? Op dinsdag 29 juni is er een online informatiebijeenkomst voor Zaanse ondernemers.

Zon op Zaan biedt ondernemers met bedrijfspanden gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan. Het plan is gemaakt door een lokale aanbieder van zonnepanelen. Daarnaast krijgt u begeleiding bij de investering in zonnepanelen en ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid.

Zonnepanelen op uw bedrijfspand hebben meerdere voordelen

Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk. U kunt er zelfs rendement mee behalen. Daarnaast verbetert u met zonnepanelen het energielabel van uw pand. Dat is voordelig met het oog op toekomstige milieuwetgeving. En met de subsidies van het Rijk (SDE+ en ISDE) zijn de zonnepanelen nu nóg voordeliger. Liever geen zonnepanelen kopen? U kunt ze ook leasen. Zo kunt u er wel mee verdienen, maar hoeft u er niet in te investeren.

Digitale informatiebijeenkomst op 29 juni

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Of wilt u graag meer weten over de actie? Meld u dan aan voor een online bijeenkomst op dinsdag 29 juni van 11.00 uur tot 12.00 uur. Aanmelden kan via greenbusinessclub.nl/zaanstad/zon-op-zaan. Hier vindt u ook meer informatie over de actie Zon op Zaan en de Green Business Club Zaanstad. 


foto van zonnepanelen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl