Zaken doen met de gemeente

Zaanstad organiseert in samenwerking met ZON en Rabobank een informatiebijeenkomst over de do's en don'ts bij aanbesteden.

Wanneer u zaken wilt doen met de overheid, gelden er regels, do’s en dont’s. Door u als ondernemer in te lezen en in te leven ligt er een hele interessante markt open. Niet alleen in Zaanstad uiteraard, maar ook daarbuiten. De overheid koopt jaarlijks immers voor meer dan 100 miljard euro aan goederen, diensten en werken in. In het verleden zijn over dit onderwerp al een paar keer bijeenkomsten georganiseerd. Echter, aanbesteden is een onderwerp dat altijd volop in beweging is en daarom is het goed om deze kennis met u als ondernemer delen.

De gemeente Zaanstad organiseert om die reden in samenwerking met Rabobank en ZON een informatiebijeenkomst “Zaken doen met de Gemeente Zaanstad”.
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 november 2017 van 17:00 tot 18:00 uur bij Zaan2Connect.

Waarom is dit interessant voor u als ondernemer?
U krijgt tijdens deze middag inzicht in de aanbestedingsregels die gelden voor de opdrachten die de gemeente Zaanstad uitzet. Zo weet u waar u als ondernemer op moet letten, zodat u het goed kunt aanpakken. Daarnaast komt u te weten welke rol duurzaamheid en Social Return on Investment (SROI) spelen in het inkoopbeleid. Dit is waardevolle kennis als u zaken doet met de gemeente, zodat u succesvoller kunt meedingen bij aanbestedingen!

Komt u ook?
Als u interesse hebt, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze informatiebijeenkomst. Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus meld u op tijd aan!

Wat              Informatiemiddag
                        Zaken doen met de gemeente Zaanstad
Wanneer  Donderdag 2 november
Tijd               17:00 – 18:00 uur
Waar           Zaan2Connect (Rabobank)                                                          Ankersmidplein 15 Zaandam

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Wilt u zo vriendelijk zijn om ook te vermelden van welk bedrijf u bent? Dit kan in het laatste veld onder 'bericht'.

Wilt u iemand meenemen? Vermeld dan de naam van de persoon die u meeneemt in datzelfde veld.

Ook als u een vraag hebt over de bijeenkomst, kunt u die stellen via dit formulier. 

Direct na het versturen van het formulier, verschijnt er een ontvangstbevestiging in beeld.


Ga naar Zaanstad.nl