Inspirerend startersevenement op 7 november

Inspirerend evenement voor startende ondernemers
 

3 november 2022
Op 7 november is het zover: Stichting Startersloket organiseert in samenwerking met de Rabobank Waterland en Omstreken en alle gemeenten uit de regio Zaanstreek-Waterland een inspirerend startersevenement. Tijdens dit evenement maakt u kennis met het ondernemerschap en werkt u  direct aan uw netwerk. Doel van deze avond is om alle oriënterende en startende ondernemers uit de regio te informeren en te inspireren. 

Een bedrijf beginnen doet u niet zomaar. Het begint met een idee, maar hoe gaat u verder en waar begint u? Wat moet u regelen met de Belastingdienst? Hoe maakt u een ondernemingsplan? Hoe presenteert u zich online? En hoe haalt u meer uit uw klanten? Tijdens deze avond krijgt u antwoord op uw ondernemersvragen. 

Praktische workshops

Kennisdeling staat voorop. Aanwezigen worden geïnformeerd en geïnspireerd om verdere stappen te zetten in het ondernemersproces en goed voorbereid van start te gaan. Reden genoeg om 4 workshops te verzorgen – Goede start met belastingen! – Succesvol online – Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan! – Klanten vinden: wie heeft mijn geld? Deelnemers kunnen kiezen uit 2 van de 4 workshops. 

Netwerkcafé

Ondernemen doet u niet alleen, gebruik deze avond ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerkcafé heeft u de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de aanwezige specialisten en ontmoet u andere startende ondernemers. 

Aanmelden

Meld u hier aan! Het evenement vindt plaats in het stadhuis van Purmerend, Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend en begint om 19.00 uur. 


foto van een vrouw achter een laptop

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl