Lancering Startersloket gemeente Zaanstad

Gemeente Zaanstad zet zich in voor startende ondernemer

Lancering Startersloket Zaanstad 


9 februari 2021
De gemeente Zaanstad en Stichting Startersloket hebben de handen ineengeslagen om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen. Voor alle Zaanse (startende) ondernemers is het online Startersloket gelanceerd. 

Het Startersloket biedt (oriënterende) starters een online platform. U kunt er terecht met (hulp)vragen. Zoals: Wat komt er op mij af als ik een bedrijf start? Hoe schrijf ik een ondernemingsplan? Met welke belastingen krijg ik te maken? En wie kan mij als (startende) ondernemer binnen de gemeente helpen? 

Wethouder Hans Krieger: “Het Startersloket voorziet in een behoefte en biedt onze (startende) ondernemers een onafhankelijk een deskundig klankbord. Ondersteuning aan deze ondernemers is  juist ook in deze tijd van groot belang om te werken aan een gezond en toekomstbestendig ondernemersklimaat.” 

Toegevoegde waarde

Daar ligt dan ook de toegevoegde waarde van deze samenwerking, aldus Joeri Goede van het Startersloket. “De gemeente kan haar inwoners nu op een concrete en praktische wijze van dienst zijn. Vóór en tijdens het ondernemerschap. Deze samenwerking moet de kans op succesvol ondernemerschap vergroten. Of ervoor zorgen dat oriënterende ondernemers tijdig en weloverwogen beslissen om uiteindelijk toch niet te starten.”  

Startpunt

U kunt als (startende) ondernemer bij het Startersloket terecht via www.zaanstad.startersloket.nl. U kunt zich aanmelden voor leerzame webinars en kennisartikelen lezen. Ook vindt u er rekentools, interessante downloads, actualiteiten en gemeentelijke informatie. Daarnaast staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat, mail of telefoon uw vragen te beantwoorden. 


foto van Stadshart in ZaandamStadshart 

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl