Lancering Zaan Business Netwerk App: exclusief platform voor Zaanse ondernemers

Lancering Zaan Business Netwerk App: exclusief platform voor Zaanse ondernemers


11 maart 2020
Het Zaanse bedrijf IDV Media BV, bekend van het business to businessmagazine Zaan Business, heeft de Zaan Business Netwerk App gelanceerd. De app vormt een exclusief platform voor Zaanse ondernemers. Met toegang tot alle relevante informatie, zoals een bedrijvengids, smoelenboek met contactgegevens, nieuwsberichten en netwerkevents. Ook kunnen ondernemers contact leggen met de andere ondernemers binnen het platform en met hen communiceren.

De Zaan Business Netwerk App verbindt de leden van de ondernemersverenigingen ABIN Assendelft, Bedrijvenvereniging Noorderveld Molletjesveer, vrouwennetwerk Zaanlinq en Zaanse ondernemers sociƫteit De Corner. Zo ontstaat er een digitale netwerkclub van bijna 600 ondernemers. Dit aantal zal naar verwachting nog gaan groeien. Ook de gemeente Zaanstad stapt in dit platform om zo de communicatie met de ondernemers verder te verbeteren.

Download de app

Om de app te kunnen downloaden heb je een uitnodiging van Zaan Business nodig. Of je wordt lid van een van de aangesloten verenigingen. Meer informatie vind je op zaanbusiness.nl/app.

Foto van de Zaan Business Netwerk App

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl