Maak kans op de titel Beste Onderneming Noord-Holland 2018/2019

Schrijf uw onderneming in voor de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland

Maak kans op de titel Beste Onderneming Noord-Holland 2018/2019

21 november 2018
De Ondernemersverkiezing van Noord-Holland (OVNH) is voor de dertiende keer van start gegaan. De verkiezing zet Noord-Hollandse bedrijven in de schijnwerpers en biedt daarmee de provinciale economie een podium. 

Heeft uw onderneming een positief bedrijfsresultaat behaald over het huidige en het afgelopen jaar? Èn is uw hoofdkantoor in Noord-Holland gevestigd? Meld u zich dan vòòr 13 januari 2019 aan voor een van de drie categorieën van de OVNH: MKB-Klein, MKB-Midden en Grootbedrijf.

Procedure nominaties

De stuurgroep selecteert de ondernemingen die aan de criteria voldoen en de gevraagde informatie hebben geleverd. Vervolgens gaat een team van deskundigen op werkbezoek bij de ondernemingen. Per categorie nomineert de jury tien bedrijven. Heeft uw onderneming een regionale ondernemingsverkiezing in 2018 gewonnen? Dan behoort deze automatisch tot de genomineerden. 

Finale op 15 mei

De finale vindt plaats op 15 mei 2019 in de Philharmonie in Haarlem. Hier strijden 30 genomineerden in hun categorie voor de titel Beste Onderneming Noord-Holland 2018/2019. Naast erkenning ontvangen de winnaars een prijzenpakket ter waarde van 5000 euro. 

Publieksprijs

Alle dertig genomineerden maken kans op de publieksprijs. Het publiek kan tot en met 14 mei 2019 stemmen uitbrengen via internet. De winnaar wordt tijdens de finale op 15 mei bekendgemaakt.

Meedoen?

Meld uw bedrijf aan voor de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland.

Foto van de winnaars van vorig jaar

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl