Onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente 2018

22 oktober 2018
Bent u als Zaanse ondernemer tevreden over de gemeentelijke dienstverlening? Uw mening telt! We nodigen u uit om deel te nemen aan het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Dit onderzoek is een initiatief van MKB Nederland en vindt eens in de twee jaar plaats.

Succesvol ondernemen
Het onderzoek heeft twee doelen. Ten eerste wil de gemeente dat u op een prettig en succesvol kunt blijven ondernemen in Zaanstad. Ten tweede willen we dit uitdragen met de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’.

Deelnemen
Wilt u ook horen tot de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland? Vul dan de vragenlijst vóór 12 november in. Dit duurt slechts tien minuten. Uw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk behandeld.

Uw ervaring
Ondernemers zijn essentieel voor werkgelegenheid, leefbare binnensteden, welvaart en meer. Daarom vindt de gemeente Zaanstad het belangrijk om te weten wat we beter kunnen doen. Het onderzoek behandeld vier thema’s: dienstverlening, imago, communicatie en beleid in Zaanstad.

Vragen
Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Heeft u vragen? Neem contact op met Lexnova, via telefoonnummer 050 313 11 33. Kijk voor meer informatie over het onderzoek op www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeente.

Fotograaf: Bart HombergFoto: Bart HomburgHoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl