'Spiegel je business' helpt zelfstandigen in Zaanstreek-Waterland met toekomstbestendig ondernemen

'Spiegel je business' helpt zelfstandigen in Zaanstreek-Waterland met toekomstbestendig ondernemen   


17 oktober 2022
In oktober en november kunnen alle ondernemers uit de regio Zaanstreek-Waterland gratis meedoen aan het online trainingsprogramma 'Spiegel je business'. Het programma start op 27 oktober en bestaat uit vier onlinetrainingen verzorgd door professionele trainers. De onderwerpen zijn toekomstbestendig ondernemen, creatief vernieuwen, klanten vinden, klanten binden en financieel gezond ondernemen. Door het volgen van het programma kunnen ondernemers hun bedrijf verbeteren en toekomstbestendig maken. Ondernemers uit de regio Zaanstreek-Waterland kunnen zich nu aanmelden.

Het praktijkgerichte programma voor ondernemers behandelt vele aspecten. Van successen uit het verleden, bedrijfsactiviteiten, USP’s en klantbehoefte, product en markt tot groeiopties en vernieuwing, omgeving en concurrenten, (online) marketing, organisatie en financieel inzicht. 'Spiegel je business' is ontwikkeld door Frank Baltes en Joeri Goede van Stichting Startersloket. “De toegevoegde waarde van het programma ligt in het toekomstbestendig maken van de onderneming”, stelt Joeri Goede. “Elke ondernemer wordt een bedrijfskundige spiegel voorgehouden. Het is goed om even een stap opzij te doen en niet te werken in maar aan jouw bedrijf. ”  

Gratis deelname voor ondernemers uit Zaanstreek-Waterland 

'Spiegel je business' is gratis voor zzp’ers en ondernemers uit Zaanstreek-Waterland. Het programma start op 27 oktober. Elke deelnemer krijgt na online registratie een boostpakket thuisgestuurd, met onder meer het canvas 'Spiegel je business' en het werkboek ‘Toekomstbestendig Ondernemen’. Daarnaast krijgen deelnemers toegang tot een LinkedIn forum. De vier trainingen zijn op donderdagavond 27 oktober, 3, 10 en 17 november.


foto van Spiegel je Business

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl