Voordelig zonnepanelen voor bedrijfspanden met Zon op Zaan

Voordelig zonnepanelen voor bedrijfspanden met Zon op Zaan


9 februari 2021

De gemeente Zaanstad en de lokale non-profit organisatie De Green Business Club Zaanstad slaan met ‘Zon op Zaan’ de handen ineen om de energietransitie te versnellen. Zon op Zaan biedt ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden met een geschikt dakoppervlakte. Doet u al mee? Op dinsdag 2 maart en donderdag 4 maart a.s. zijn er online informatiebijeenkomsten. 

Zon op Zaan biedt ondernemers met bedrijfspanden gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan. Het plan is gemaakt door een lokale aanbieder van zonnepanelen. Daarnaast krijgt u begeleiding bij de investering in zonnepanelen en ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid.

Zonnepanelen op uw bedrijfspand hebben meerdere voordelen

Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk. U kunt er zelfs rendement mee behalen. Daarnaast verbetert u met zonnepanelen het energielabel van uw pand. Dat is voordelig met het oog op toekomstige milieuwetgeving. Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend. Liever geen zonnepanelen kopen? U kunt ze ook leasen. Zo kunt u er wel mee verdienen, maar hoeft u er niet in te investeren.

Digitale informatiebijeenkomsten

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen? Of wilt u graag meer weten over de actie? Meld u dan aan voor een online bijeenkomst. Dat kan op dinsdag 2 maart of donderdag 4 maart van 10.00 tot 11.00 uur. of dinsdag 3 november van 17.00 uur tot 18.00 uur. Aanmelden kan via greenbusinessclub.nl/zaanstad/zon-op-zaan. Hier vindt u ook meer informatie over de actie Zon op Zaan en de Green Business Club Zaanstad. 


foto van zonnepanelen op dak

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl