Webinars voor startende ondernemers

Webinars voor startende ondernemers

19 mei 2021
Online platform Het Startersloket biedt de komende weken weer webinars voor ondernemers aan. Op maandag 31 mei de webinar ‘Marketing en marktonderzoek’, op maandag 7 juni de webinar ‘Start een eigen bedrijf’ en op maandag 5 juli de webinar ‘Sterk van start met een ondernemingsplan’. Alle drie starten ze om 19.00 uur. Bent u een startende ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken? Meldt u dan gratis aan zaanstad.startersloket.nl/agenda.

Tijdens de webinars leert u meer over het ondernemerschap en wat er allemaal bij komt kijken. Zo leert u tijdens de webinar op 31 mei meer over hoe u de juiste klanten kunt vinden. En welke doelgroepen er bij uw product of dienst past. Met de webinar op 7 juni komt u meer te weten over waar u als beginnende ondernemer allemaal rekening mee moet houden. En benieuwd hoe u een ondernemersplan maakt? Meldt u dan aan voor de webinar op 5 juli. Een ondernemersplan zorgt namelijk voor structuur en overzicht en brengt u verder in uw ondernemersdroom!

Meer over het Startersloket

Het Startersloket biedt (oriënterende) starters een online platform. U kunt zich aanmelden voor leerzame webinars en kennisartikelen lezen. Ook vindt u er rekentools, interessante downloads, actualiteiten en gemeentelijke informatie. Daarnaast staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat, mail of telefoon uw vragen te beantwoorden.


foto van een vrouw achter een laptop

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl