Winnaars Zaanse Ondernemingsprijs 2018 en Zaanse Startersprijs 2018

6 november 2018
Vandaag was de dertigste editie van de Zaanse Ondernemersdag. In het Zaantheater werden de Zaanse Ondernemingsprijs 2018 en de Zaanse Startersprijs 2018 uitgereikt. 

 De jury reikte de Zaanse Ondernemingsprijs uit aan kinderopvang Babino. In de beoordeling werd gelet op onder meer bedrijfsvoering, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en winstgevendheid. Daarmee grijpen genomineerden transportbedrijf Beets, Singeling las-en plaatwerk net mis. 

 Zaanse Startersprijs
De Zaanse Startersprijs ging naar Clean Foods, een webshop gespecialiseerd in dieetvoeding. Jemual Lampe, winnaar Zaanse Startersprijs 2017, reikte de prijs uit. De jury lette op duurzaamheid, innovatie en creativiteit. Volgens hen komen deze drie elementen bij Clean Foods op een bijzondere manier samen. Zo leveren ze bijvoorbeeld de eerste superfoodspaghetti van Nederland en gebruiken ze verpakkingen van karton en glas in plaats van plastic. De directie van Clean Foods, Ruben Hoogervorst en Michel Onrust ontvangen hiermee, naast eeuwige roem, een geldbedrag van € 1.000 euro, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599, een fraaie directiestoel van GZ en een prachtig kunstwerk als blijvende herinnering aan deze eervolle verkiezing. De overige genomineerden, JustHoreca en Loops, ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm.

Foto van de ondernemers van CleanFoodsFoto: Ton R. Vermij

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl