ZNSTD onderneemt

Wat gebeurt er voor ondernemers in Zaanstad? En hoe ervaren Zaanse ondernemers het ondernemersklimaat? Heb jij als ondernemer vragen aan de gemeente, stel ze via het ondernemersloket.

Zaans Ondernemerspanel

Om ook voor ondernemers een aantrekkelijke stad te zijn, wil de gemeente je graag laten meedenken over onderwerpen als regeldruk, dienstverlening, vestigingsklimaat en bereikbaarheid. Dat kan via het Zaans Ondernemerspanel. Als lid van het panel nodigt Onderzoek en Statistiek Zaanstad je per e-mail een paar keer per jaar uit om een (korte) digitale vragenlijst in te vullen. Je kunt zelf ook onderwerpen aandragen. Hieronder vind je de eerste enquête waar je ook je gegevens kunt invullen.

Ga naar de eerste enquête

Zaanbusiness

Zaanbusiness is het magazine voor ondernemers uit de Zaanstreek. Vol ondernemersnieuws, adviezen van experts, interviews en achtergrondartikelen. Ook biedt Zaan Business Netwerk App veel informatie  voor Zaanse ondernemers en verbindingsmogelijkheden met andere, Zaanse ondernemers. Op de website van Zaanbusiness staat hoe u als ondernemer lid kunt worden.

Meer over Zaanbusiness

Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een landelijk platform waar je alle informatie van de Rijksoverheid voor ondernemers vindt, makkelijk en overzichtelijk op één centrale plek. 

Ga naar het Ondernemersplein

Hoog contrastGa naar Zaanstad.nl