ZNSTD onderneemt

Startersloket

De gemeente Zaanstad en Stichting Startersloket hebben de handen ineengeslagen om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen. Het Startersloket biedt (oriënterende) starters een online platform. U kunt zich aanmelden voor leerzame webinars en kennisartikelen lezen. Ook vindt u er rekentools, interessante downloads, actualiteiten en gemeentelijke informatie. Daarnaast staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat, mail of telefoon uw vragen te beantwoorden. 

Ga naar het Startersloket

Ondernemersplein

Het Ondernemersplein is een landelijk platform waar je alle informatie van de Rijksoverheid voor ondernemers vindt, makkelijk en overzichtelijk op één centrale plek. 

Ga naar het Ondernemersplein

Zaanbusiness

Zaanbusiness is het magazine voor ondernemers uit de Zaanstreek. Vol ondernemersnieuws, adviezen van experts, interviews en achtergrondartikelen. Ook biedt Zaan Business Netwerk App veel informatie  voor Zaanse ondernemers en verbindingsmogelijkheden met andere, Zaanse ondernemers. Op de website van Zaanbusiness staat hoe u als ondernemer lid kunt worden.

Meer over Zaanbusiness

PIM Noord-Holland

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) helpt mkb-ers in Noord-Holland met groei en financieringsvragen in onderstaande sectoren.  Dit doet PIM door het geven van maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierin leest u alles over de aankomende evenementen en actualiteiten voor innovatieve mkb-ondernemers in Noord-Holland.

Meer over PIM Noord-Holland

Ondernemersverenigingen


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl