Hulp voor zzp'ers

Zzp’er en even geen opdrachten? Dat kan vragen oproepen. Komt er op tijd weer iets mijn kant uit? Moet ik meer acquisitie doen en hoe pak ik dat aan? Hoe kom ik deze maand rond? Moet ik geld gaan lenen? Als zelfstandig professional heb je veel vrijheid en dat is mooi. De keerzijde van het werken als zzp’er is de onzekerheid over je inkomsten. Soms heb je daarom behoefte aan hulp en advies, liefst heel concreet en passend in je drukke agenda.

Vraag hulp aan het IMK

Bel als je vragen hebt daarom eens met het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Het IMK staat zelfstandigen bij met advies en ondersteuning, zowel bij het starten, groeien en overleven van je bedrijf als bij het stoppen met zelfstandig ondernemerschap. Je kunt ze bereiken via 088 999 00 00, of via de website, waar je (veel) meer informatie vindt over zelfstandig ondernemerschap: www.imk.nl

Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz)

Ben je zzp’er of een startende ondernemer en heb je moeite om financieel rond te komen? Dan kun je via het Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen (Bbz) een beroep doen op (tijdelijke) financiële ondersteuning en begeleiding. Lees meer hierover onder Geldzaken.

Andere vragen? Ondernemersloket!

Als ondernemer (mkb of zzp) kun je met je ondernemersvraag terecht bij het ondernemersloket. Het loket helpt jou door je de juiste informatie te geven of door je met de juiste mensen in contact te brengen. Lees meer hierover onder ZNSTD Onderneemt.

Hoog contrastGa naar Zaanstad.nl