Personeel

Personeel

  • Bent u op zoek naar de juiste kandidaat voor uw openstaande vacature?
  • Heeft u klussen waarbij u tijdelijk extra handen kunt gebruiken?
  • Heeft u mensen nodig maar weet u nog niet hoe u uw personeelsbehoefte precies wilt invullen?

Dan kan het Werkgeversservicepunt u daarbij helpen. Zij selecteert geschikte kandidaten voor u op basis van uw specifieke personeelsbehoefte en adviseert u over de mogelijkheden die verschillende regelingen bieden. Deze regelingen maken het voor u extra aantrekkelijk om kandidaten aan te nemen.  Neem telefonisch contact op met het WSP via 088 - 89 82 129 of per e-mail via info@wspzw.nl.

Voor advies over de invulling van uw Social Return (creĆ«ren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt) kunt u bij het WSP of bij de Social Return desk van de gemeente terecht via socialreturn@zaanstad.nl of 14 075.

Werkgeversservicepunt

Het Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland (WSP) is een regionaal samenwerkingsverband van gemeenten en UWV.  Het WSP werkt samen met verschillende partners op de arbeidsmarkt, zoals ondernemers, uitzendbureaus, het onderwijs, hulpverleningsinstanties en welzijnsorganisaties.  U kunt bij het WSP terecht met al uw werkgeversvragen en voor kosteloze werving en selectie van personeel. Werkgevers die sociaal willen ondernemen kan het WSP extra ondersteunen met deskundig advies, financiĆ«le voordelen en regelingen. Heeft u al een contactpersoon bij de gemeente of UWV? Dan kunt u dit contact uiteraard gewoon voortzetten.

Kijk voor meer informatie over het WSP en enkele voorbeelden uit de praktijk op Iedereendoetmee.zaanstad.nl.

Ga naar de website van het WSP

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl