Nieuws

Het laatste ondernemersnieuws van de gemeente Zaanstad

Mainstage opent deuren op Ronde Tocht

Gepubliceerd op 14 november 2023
Afbeelding

10000 vierkante meter opslag, 3000 vierkante meter kantoorrruimte en 200 werkplekken. Mainstage Event Campus opende 13 november officieel de deuren aan De Ronde Tocht 11 in Zaandam.

De opening was aanleiding voor alle bedrijven gevestigd om branchegenoten, studenten en overige geïnteresseerden te ontvangen. Demissionair Minister Adriaansen (Economische Zaken en Klimaat) verzorgde de opening van een dag vol panels, kennissessies en workshops rondom de evenementen branche. Dit onder toeziend oog van burgemeester Hamming en wethouder Onclin (Economische Zaken).

Het grondig gerenoveerde bedrijfspand, waar de focus ligt op innovatie, educatie en operatie herbergt een groot aantal facilitaire bedrijven gerelateerd aan zakelijke-, sport- en publieksevenementen.


Regiodeal
Eerder tekenden Almere, Gemeente, het Regiocollege, Stichting Open House en diverse partijen uit de evenementensector een convenant voor de Regiodeal Mainstage. De focus van de Regiodeal is het bieden van werkgelegenheid en opleidings-/ontwikkelkansen voor jongeren en werkzoekenden. Daarnaast streeft de Regiodeal MAINSTAGE naar een duurzamer en meer circulaire evenementensector.

Meer informatie over Mainstage.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl